Pike Place Market- prochut pazar tuk, deistvasht otdavna i zapazen v tozi mu vid- za men dobre razpoznavaemo mysto s nashat kultura na pazaren bit, no za americans- chudo golyamo - nali vsichko im e v golemi magazini i opakovano, ta ideyata za presni neshta taka ot tezgyaha im e malko stranna. kakto i da e, toi se namira v centura na Seattle, i vednuzh sedmichno mislya da go poseshtavam- zashto li? ami, tuk si namerih Bulgarian Cheese ( da be, ne feta, ne grutsko, pisheshe si bulgarsko i kato go otvorih v kushti si mirishe kato nashetoo ostro sirene- e podrobnost, 4.99 dolara za neshto kato 400 grama, ama nali go ima...
kupih si sushto fustuci, ama nebeleni, no pone malko osoleni, zashtoto tiya neshta vakuniranite sa napravo otrovno soleni i purzheni ( za moya vkus, de). Sushto tka tuk i samo tuk se snabdih ot edin indiiiski magazin sus bob, leshta i grah za gotvene. Elizabeth onemy akato gi vidya i mnogo se chudi kak shte gi gotvya takiva neshta- ami te vsicjko ili zamrazeno ili ot konserva...
kupih si sushto fustuci, ama nebeleni, no pone malko osoleni, zashtoto tiya neshta vakuniranite sa napravo otrovno soleni i purzheni ( za moya vkus, de). Sushto tka tuk i samo tuk se snabdih ot edin indiiiski magazin sus bob, leshta i grah za gotvene. Elizabeth onemy akato gi vidya i mnogo se chudi kak shte gi gotvya takiva neshta- ami te vsicjko ili zamrazeno ili ot konserva...
0 Comments:
Post a Comment
<< Home